Σετ Πιάτα Φαγητού 20 Τεμαχίων: Το Ιδανικό Δώρο Για Τον Εαυτό σας & Τους Άλλους!

Τα πιάτα φαγητού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, που δεν λείπουν από κανένα σπίτι! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα mayfairhome.gr θα βρείτε πολλές επιλογές καθώς η γκάμα είναι μεγάλη. Πιάτα σε διάφορα χρώματα όπως floral, γήινα, γραμμικά, μονόχρωμα, σχέδια σε στρογγυλή ή τετράγωνη γραμμή, πιάτα καθημερινά ή επίσημα και ύφος κλασσικό, μοντέρνο ή ethnic.

Το σετ πιάτα φαγητού 20 τεμαχίων, αποτελείται από 6 ρηχά πιάτα, 6 βαθιά, 6 φρούτου, 1 πιατέλα και 1 σαλατιέρα.

Είναι ιδανικό δώρο γάμου και μπορείτε να βρείτε τη ποικιλία μας στα πιάτα στο mayfairhome.gr σε προσιτές τιμές. Η ποιότητα της πορσελάνης των πιάτων είναι εξαιρετική και αποτελεί ένα δώρο χρηστικό για το ζευγάρι.

Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε στα σετ πιάτα φαγητού 20 τεμαχίων, η INART, CRYSPO TRIO, ORIANA FERELLIκαι άλλες, είναι κάποιες από αυτές που έχουν διακριθεί για τη μοναδικότητά τους και την πολυτέλεια που προσφέρουν.

Το φαγητό πέρα από νόστιμο χρειάζεται σίγουρα και το κατάλληλο σερβίρισμα για να αναδειχθεί. Πάντα ένα ιδιαίτερο και καλόγουστο σετ πιάτα φαγητού 20 τεμαχίων θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα κλέψει τις εντυπώσεις στους καλεσμένους σας.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mayfairhome.gr και δείτε τη μεγάλη συλλογή στα σετ πιάτα φαγητού 20 τεμαχίων για όλες τις περιστάσεις. Κάποιες από τις προτάσεις είναι οι εξής:


Extra Tip

Η συμβουλή μας είναι ακόμη και για την καθημερινότητά σας να διαλέξετε ένα σετ πιάτα φαγητού 20 τεμαχίων που δεν θα είναι αδιάφορο. Οι μικρές καθημερινές στιγμές είναι αυτές που αλλάζουν την ενέργεια μας μέσα στην ημέρα και το φαγητό με το σωστό σερβίρισμα πρέπει να είναι μία από αυτές. Όμως, και για ένα επίσημο ή γιορτινό τραπέζι η κομψότητα πρέπει να κυριαρχεί. Προσεγμένα και ποιοτικά πιάτα θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.