• https://www.mayfairhome.gr/
https://www.mayfairhome.gr/ new
https://www.mayfairhome.gr/ new

Ταψί Αντικολλητικό Ορθογώνιο, 41,5x28x7,1εκ., Granite, Cryspo Trio

7002041

Cryspo Trio

37.50€

Εύκολο καθάρισμα.





Η σειρά Granite είναι πλήρης σειρά αντικολλητικών σκευών εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

- Κατάλληλο για όλες τις εστίες – και για induction.

- Είναι η μοναδική σειρά σκευών στον κόσμο, που περιέχει ψήγματα πραγματικού γρανίτη.

- Τέλεια γεύση, όπως μαγειρεύετε επάνω σε γνήσιο γρανίτη.

- Υγιεινό μαγείρεμα, δεν χρειάζεται η χρήση λαδιού.

- 100% PFOA-Free.

- 100% PTFE-Free.

- Eξαιρετικής αντοχής, no scorching.

- Eυκολία στον καθαρισμό (easycleaneffect) μπορεί να καθαριστεί απλά και μόνο με ένα νωπό πανί.

Οδηγίες ασφαλούς χρήσης για αντικολλητικά σκεύη

– Πριν την πρώτη χρήση, σκουπίζουμε με ένα μαλακό πανί καλά το σκεύος και κατόπιν το καθαρίζουμε βράζοντας νερό στο εσωτερικό του. Το στεγνώνουμε, το αλείφουμε με λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί για λίγο στην εστία ή στον φούρνο.

- Έπειτα, πλένουμε το σκεύος με ζεστό νερό και αλείφουμε το εσωτερικό του με λάδι.

– Κατά την χρήση, δεν υπερθερμαίνουμε το σκεύος – η θερμοκρασία ψησίματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 2600C. Επίσης, δεν το θερμαίνουμε όταν είναι άδειο ή με λάδι σε υψηλή θερμοκρασία για πάνω από 2 λεπτά.

– Κατά την χρήση έχουμε ανοιχτό τον απορροφητήρα και αερίζουμε καλά το χώρο.

– Για να μη γδάρουμε την αντικολλητική επιφάνεια, δεν κόβουμε με μαχαίρι το φαγητό μέσα στο σκεύος, δεν χρησιμοποιούμε μεταλλικά ή αιχμηρά αντικείμενα για το ανακάτεμα του φαγητού και δεν χρησιμοποιούμε το σκεύος ως αποθηκευτικό χώρο για άλλα αντικείμενα.

– Χρησιμοποιούμε μόνο εργαλεία κουζίνας από άκαυστο πλαστικό ή σιλικόνης ή ξύλο.

– Μετά την χρήση, μουλιάζουμε το σκεύος σε ζεστό νερό και κατόπιν το καθαρίζουμε χρησιμοποιώντας μόνο τη μαλακή πλευρά από το σφουγγάρι.

– Αποφεύγουμε τις απότομες μεταβολές στη θερμοκρασία. Δε ρίχνουμε παγωμένο νερό στο καυτό τηγάνι, γιατί μπορεί να «στραβώσει», ενώ φθείρεται η αντικολλητική επιφάνεια.
Υλικό Πέτρα

Δείτε επίσης