Η εταιρία μας

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Η δραστηριότητά μας αφορούσε την Ήπειρο, μέσω κατευθυνόμενης πώλησης επώνυμων ανοξείδωτων ειδών κουζίνας ( AMC, RAYLY, MAYFAIR) και οικιακής χρήσης (επώνυμα σερβίτσια, πορσελάνες, κρύσταλλα και διακοσμητικά). Σιγά- σιγά αυτό εξελίχθηκε σε ένα δίκτυο με 30 dealers, όπου ακολούθησαν πολλές εκθέσεις και βραβεύσεις.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, καθώς έγινε αντιληπτή η διάθεση και προθυμία που είχαμε, να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με προσεκτική πάντα, επιλογή προϊόντων.

Έτσι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, γεννήθηκε η ανάγκη για το άνοιγμα του πρώτου μας καταστήματος στο κέντρο της Άρτας, με την επωνυμία MAYFAIR.

Παρά την μετέπειτα οικονομική κρίση, πήραμε την απόφαση να μεταφερθούμε σε έναν νέο, ανανεωμένο και μεγαλύτερο χώρο πάλι στο κέντρο της πόλης μας (Καραϊσκάκη 6, πλ. Κακκαβά).

Όμως δεν σταματήσαμε εκεί…

Η συνεχής επιθυμία για εξέλιξη και η πολυετής εμπειρία μας, αποτέλεσαν τα κριτήρια, ώστε να υπερπηδήσουμε τα γεωγραφικά όρια της περιοχής μας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Mayfairhome.gr .

Στόχος μας είναι να μας γνωρίσετε ολοένα και περισσότεροι και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των ελληνικών νοικοκυριών, με τη μεγάλη ποικιλία ειδών, την ποιότητα αλλά και τις όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές.


Με εκτίμηση και πάντα στη διάθεσή σας ,

η ομάδα του Mayfairhome.gr